Tulevat tapahtumat

Etelä-Hämeen Ekonomien tapahtumiin ilmoittaudutaan tapahtumakalenterin kautta, joka löytyy Ekonomien sivuilta. Tapahtumissa on aina linkki kyseiseen tapahtumaan tekstin seassa.

Tervetuloa Afterwork Tastingiin!

Kokoonnumme perjantaina 26.10. klo 17.00 Nooran viinibaarin alakertaan. Illan aikana maistelemme yllättäviä ja maukkaita viinejä eri puolilta maailmaa. Olemme varanneet Nooran viinibaarista alakerran käyttöömme eli saamme rauhassa tutustua uusiin makuyhdistelmiin viinien ja pienten purtavien saralla.

Varaa paikkasi pian, sillä tilaa on rajoitetusti ja nämä tapahtumat ovat aina myynneet itsensä täyteen! 

Nähdään tapahtumassa!

Etelä-Hämeen ekonomien hallitus

Tonttulakit päähän ja pikkujouluihin!

Aloitamme tänä vuonna pikkujouluilut teatterilta klo 18.45 (la 17.11.), jonka jälkeen siirrymme syömään Piparkakkutaloon, josta halukkaat voivat siirtyä vielä alakertaan jatkoilemaan.

Teatterissa on luvassa huumoria suositun Lisää saikkua, kiitos! -esityksen muodossa. Esitys on jatkoa suursuosion saaneelle Saikkua, kiitos! -esitykselle, mutta sinun ei ole tarvinnut nähdä ensimmäistä osaa päästäksesi kärrylle tämän esityksen juonesta! Tauolla nautimme kuplivat juomat.

Teatterin jälkeen siirrymme omin jaloin tai autoin Piparkakkutalolle, jossa on tarjolla seuraavanlainen menu:

Toast Skagen – Klassinen rapuherkku, jossa paahdetun leivän päällä ravunpyrstöjä & sipulia tillimajoneesissa sekä siianmätiä L

Pippuripihvi talon tapaan L, G Talon piparkakkujäätelöä, minttukastiketta & kermavaahtoa L Alkumalja ja kahvi+avec ruuan lisäksi. Haluamansa ruokajuoman jokainen voi tilata omaan piikkiin :)

Ilmoitathan mahdolliset allergiat ja rajoitteet lomakkeella ilmoittautuessasi ja muista myös valita konjakki tai likööri avecin seuraksi.

Koko setti jäsenystävälliseen hintaan 25€/jäsen ja 30€/avec. Toimi nopeasti ja varaa paikkasi, sillä pikkujoulut on täyttynyt joka vuosi nopeaan tahtiin! Minimiosallistujamäärä 20 ja maksimi 50.

Nähdään teatterilla klo 18.45, hallituslaiset jakavat osallistujille liput aulassa.

Tonttumaisin terveisin

Etelä-Hämeen ekonomien hallitus

Tervetuloa yritysvierailulle HPK:lle, syyskokoukseen ja illan peliin!

Tapaamme HPK:n toimistolla keskiviikkona 28.11. klo 17.00 kuulemme HPK:n uusimmat kuulumiset, kokoustamme sekä valitsemme uudet jäsenet hallitukseen ja klo 18.15 siirrymme illan peliin. Väliajoilla pääsemme virkistäytymään ja nauttimaan tarjoiluista omalle alueelle ravintolassa.

Yritysvierailu ja syyskokous on avoin aveceille, tosin ilman äänioikeutta. Halutessaan avecit voivat mennä kokouksen ajaksi hallille nauttimaan lasilliset Etelä-Hämeen ekonomien kustantamana.

Voit tulla kokoukseen ja jättää pelin väliin, mutta peliin et voi tulla, jos et ole osallistunut kokoukseen :)

Nähdään kokouksessa!

Etelä-Hämeen ekonomien hallitus

Menneet tapahtumat